Ställ ut foton och bär en fin stickad klänning

Att ställa ut egna foton kan vara en spännande och kreativ process men det finns en hel den som man måste tänka på redan i skedet när man tar bilder. När man ska ha en fotoutställning och ha en visning där det kan komma mycket folk, vill man gärna se presentabel ut. Då kan man bära något snyggt som en stickad klänning av märket NA-KD i elegant och stilrent utförande.

Snygg stickat klänning till utställningen

Ett event som en fotoutställning kan vara i liten eller större och det kan vara trevligt och att se bra ut på eventet. Tycker om klänningar, kan det vara snyggt att bära en stickat klänning från NA-KD. Går man in online på na-kd.com kan man finna både långa modeller eller korta. En snygg stickad klänning i lång maximodell kan ha fina detaljer med till exempel vida ärmslut, behagligt och följsamt material i polyamid, viskos, eller en mix av bomull och akryl. Många stickade klänningar från market NA-KD finns även i korta modeller och med hög hals, utan hals i omlott, eller till exempel med öppna ryggslut. En stilren och snygg stickad klänning från NA-KD, kan vara perfekt på en fotoutställning när man ska vara välklädd och presentabel.

Att tänka på vid fotografering innan utställning

När man fotar till en fotoutställning, måste man tänka på vissa viktiga faktorer. Något som är viktigt är man följer de lagar och regler kring GDPR gällande fotografering som trädde i kraft 25 maj 2018. Det kan till exempel innebär att man inte får fotografera någon person vars bild kan avslöja vem den kan kopplas till samt personuppgifter. Bilder som tas på personer innebär samtycke mellan fotografen och individen som fotas. När det kommer till allmänna byggnader kan man fota utan tillstånd förutom sjukhus, skyddsobjekt, domstolar eller till exempel privat mark.

Om man vill ställa ut foton kan man antingen göra detta i väletablerade gallerier för fotoutställning, eller så kan man ställa ut utomhus på den årliga fotoutställningen Planket mitt på Södermalm i Stockholm. Eventet har pågått i över 40 år där utställare kan ansöka till att sätta upp sina bilder på ett rött plank på Lilla Mejtens gränd vid Vitabergsparken. Oavsett om man är nybörjare och ställer ut utomhus på utställningen Planket eller i ett inomhusgalleri, är det bra att bära en fin stickad klänning dagen till ära.

Leave a Reply