Dekorera med dina egna foton

 

Med datorernas utveckling och dagens, relativt sett, billiga kostnader för tryck har det aldrig varit lättare att kunna sätta upp sina egenhändigt designade bilder på väggen. Personliga posters som du själv designar är enkla att göra.

FotoalbumBilder från digitalkameran

Dina egna bilder på familj, vänner eller andra favoritmotiv kan vara en utgångspunkt när du vill dekorera dina väggar. Sedan digitalkamerans ankomst har det blivit en enkel sak att på olika sätt använda de egna fotona till mer än att bara rama in eller sätta in i ett album. När digitalkameran gjorde sitt intåg på marknaden blev det även möjligt att producera fotoalbumet digitalt och få det färdigtryckt från leverantören med kommentarer och dekorativa bakgrunder. Fotoalbumet tillsammans med fotokalendern blir personlig och kan vara aktuellt som en present. Men även om de tillsammans med muggar och tröjor fortfarande är populära produkter går det att göra så mycket mer med dina bilder. En förutsättning är förstås att bildkvaliteten är tillräckligt bra.

Tavlor och posters

Med tillräcklig kvalitet på bilden går det att på ett enkelt sätt att göra stora förstoringar för att använda dina egna bilder till att dekorera med hemma. Tavlor, posters och fototapeter är inga problem längre. På internet hittar du många sajter där du kan utgå från dina egna bilder för att få olika produkter att dekorera med hemma, eller varför inte på arbetsplatsen. Vill du inte utgå från dina egna bilder kan du använda professionella bilder av konstnärer, designers, fotografer och illustratörer och göra egna posters. Du kan hänga upp vackra bilder av städer, landskap, personliga namntavlor, kända citat och barntavlor. Att dekorera rummet med posters på idoler är något alla tonåringar gör, men att genom att hitta personliga och vackra posters kan du med gott samvete göra det även som vuxen.

Leave a Reply