Fixa din egen fotokonst

Det personliga uttrycket är mer på modet än någonsin och individuell design är något de allra flesta vill ha. Att skaffa sig unik konst behöver dock inte vara dyrt. Läs mer här om hur du fyller dit hem med stilsäker konst utan att det kostar skjortan. Den som vågar tänka utanför den berömda boxen kan hitta en hel del lösningar som inte behöver påverka sparkontot överhuvudtaget. Här får du tips på hur du fyller ditt hem med fotokonst som betyder något för dig.

Beställ tavlor online

Hos Desenio hittar du ett stort utbud av stilrena och trendiga tavlor i en mängd olika stilar till mycket förmånliga priser. Skriver du dessutom upp dig på nyhetsbrevet får du ta del av inspiration, rabatter och nyheter före alla andra. Att klä väggarna i hemmet med proffsbilder har blivit något av en folkkonst. Eftersom utbudet är så enormt är det dock lätt att hitta en egen stil.

Mixa och matcha

Varför inte förvandla dina egna favoritfoton till konst genom att trycka dem på canvas? Idag är kvaliteten på de smarta mobilernas kameror minst lika bra som systemkamerornas och många tar fantastiska bilder helt på egen hand och använder fotoappar för att få hjälp med experttips. På detta sätt kan du mixa och matcha egen konst med personligt utvalda motiv från Desenio och skapa en unik fotodesign som fångar känslan i alla rum.

Hitta den rätta känslan

De flesta av oss har inga andra kriterier för konst än känslan den ger oss när vi betraktar den. Du känner med andra ord igen konst som tilltalar dig. Att välja en personlig stil har aldrig varit enklare. Ut och fotografera körsbärsträden när de blommar eller pryd hemmets väggar med en fotoserie av din egen familj.

Leave a Reply